Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD

China FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD certificaten
China FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD certificaten
Ik ben online Chatten Nu

FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD

1 2 3 4
FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD
工厂照片1 工厂照片2 样品间 样品间1

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Wereldwijd
Merken : SENMIN
Aantal werknemers : 100~500
Jaarlijkse omzet : 1500000-3000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 80% - 90%

HET AMBACHTSartikelen CO., LTD VAN FUJIAN GUANGZE SENMIN

heeft vele jaren van de ervaring van de buitenlandse handelsuitvoer. Als fabrikant van met de hand gemaakte douaneambachten, houden wij onze contracten en houden onze beloften. In de loop van de jaren, is het bedrijf toegekend de eretitels van „Beroemd Handelsmerk van Fujian-Provincie“.

 

Het bedrijf specialiseert zich in de productie van de antieke ambachtzakken van uitstekende kwaliteit en klassiek meubilair, met inbegrip van houten dozen, juwelendozen, leerdozen, en andere houten leerzakken, schermen, en tegenhangers. deze producten omvatten meer dan acht duizend soorten kleuren. Deze producten kunnen aan uw behoeften van de huisopslag voldoen.

 

De grondstoffen van de producten van ons bedrijf worden genomen uit plaatselijk gekweekt natuurlijk hout en bamboe, die door speciale processen worden verwerkt om veiligheid lange tijd te verzekeren. De grondstoffen moeten zorgvuldig worden geselecteerd, gebruikend het drogen methodes om de duurzaamheid van grondstoffen te verzekeren. Tijdens het productieproces, moet het halffabrikaat worden versterkt met de hand om het product sterker te maken. De buitenlaag van het product is verpakt met leer van uitstekende kwaliteit, dat met uitstekende kopertoebehoren wordt het ingelegd. Het product is zowel mooi als praktisch.

Wij hebben 60 hogere technici in de industrie en meer dan 1.400 artisans met de hand gemaakt te maken. Het bedrijf heeft een ervaren productieteam dat aan uw diverse behoeften kan voldoen en uw producten kan ook aanpassen.

 

In de loop van de jaren, het AMBACHTSartikelen Co. van FUJIAN GUANGZE SENMIN, is Ltd altijd „kwaliteitsborging, integriteitsbeheer, snelle levering“ voor zaken geweest.

Contactgegevens
FUJIAN GUANGZE SENMIN HANDICRAFT ARTICLES CO.,LTD

Contactpersoon: Mrs. SPRING

Tel.: 0599-7939118

Fax: 86-0599-7936322

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)